Terug
Wedden op Duitsland - Schotland EK 2024 | LeoVegas

Voorspelling: Duitsland - Schotland EK 2024

Het Europees Kampioenschap 2024 begint met gastland Duitsland, dat het opnemen tegen Schotland. De nieuwe generatie spelers van Duitsland draagt de hoge verwachtingen na enkele teleurstellende vorige toernooien. Schotland, dat zijn plaats heeft verdiend door een bewonderenswaardige prestatie in hun kwalificatiegroep, vormt een aanzienlijke uitdaging. Beide teams willen sterk beginnen in een groep die ook formidabele tegenstanders zoals Hongarije en Zwitserland omvat.

EK 2024 ODDS

AANMELDEN

Hoe hebben Duitsland en Schotland zich gekwalificeerd?

Duitsland kwalificeerde zich automatisch als gastland en speelde in plaats van kwalificatiewedstrijden een reeks oefenwedstrijden, met gemengde resultaten. Deze wedstrijden dienden als voorbereiding, maar zijn geen echte indicatie van hun competitieve vorm. De echte test begint nu, aangezien ze mikken op hun eerste EK-titel sinds 1996.

Schotland verzekerde zich van een plaats door als tweede te eindigen in een groep die werd gedomineerd door Spanje. Indrukwekkend was dat ze het enige team waren dat Spanje versloeg en hun eerste vijf wedstrijden won, waardoor hun kwalificatie met een voorsprong van zes punten op de nummer drie, Noorwegen, werd veiliggesteld.

Teamanalyses

Duitsland staat bekend om hun samenhangende teamspel. De Duitse selectie heeft een uitgebalanceerd team met professionele spelers uit alle topcompetities in Europa. Belangrijke spelers zijn onder andere Florian Wirtz, Jamal Musiala en Kai Havertz, allen in uitstekende vorm en klaar om hun talenten op het internationale podium te tonen.

Schotland: Met een gebalanceerd team dat niet alleen afhankelijk is van sterspelers, kan de dreiging van Schotland vanuit elke positie komen. Hun veerkracht en teamgeest maken hen tot formidabele tegenstanders, ondanks dat ze minder bekende spelers hebben dan Duitsland.

Spelers om in de gaten te houden

Duitsland: Florian Wirtz: De 21-jarige was cruciaal voor zijn club en droeg aanzienlijk bij aan hun historische seizoen. Zijn creativiteit en visie maken hem een belangrijke speler voor Duitsland.

Schotland: Scott McTominay: De uitblinker van de kwalificatiewedstrijden, McTominay staat bekend als verdedigende middenvelder, maar imponeerde met zeven doelpunten, waardoor hij de topscorer van Schotland werd in de kwalificaties. Zijn vermogen om op cruciale momenten de trekker over te halen, voegt aanzienlijke dreiging toe aan het spel van Schotland.

EK 2024 ODDS

AANMELDEN

Voorspelling Duitsland - Schotland

Hoewel Schotland vastbesloten is om indruk te maken in het toernooi, wordt Duitsland als favoriet beschouwd vanwege hun stabiele teamopstelling en thuisvoordeel. De Duitse ploeg, gesteund door gepassioneerde thuisfans, wordt verwacht sterk te beginnen. Schotland zal een moedige strijd leveren, maar de superieure talenten en samenhang van Duitsland zouden de doorslag moeten geven. De defensieve veerkracht van Schotland zal het wellicht moeilijk maken, maar de kwaliteit van spelers zoals Wirtz en Musiala zou ervoor moeten zorgen dat Duitsland een comfortabele overwinning behaalt om hun campagne te beginnen. We verwachten een 2-0 overwinning voor het gastland.