Terug

Europees Kampioenschap voetbal 2024

Deze sectie is gewijd aan alle gidsen en voorspellingen voor alle wedstrijden van het Europees Kampioenschap voetbal 2024. Alles wat je nodig hebt om op de hoogte te blijven van het grootste Europese toernooi.

EK 2024 voorspellingen

Voorbeschouwingen van alle EK 2024 voetbalwedstrijden. Ontdek de favorieten, underdogs, interessante statistieken en onze voorspellingen voor het EK voetbal 2024.

Erelijst - EK Voetbal

Het EK voetbal, dat dit jaar in Duitsland wordt gehouden, heeft een rijke geschiedenis vol spannende momenten en verrassende overwinningen. Ontdek welke landen dit prestigieuze toernooi hebben gewonnen en welke teams en spelers dit jaar kans maken op de titel.

Alle records en statistieken die kunnen sneuvelen op het EK 2024!

Check nu alle records en statistieken van het EK voetbal. En ontdek welke aangescherpt of aangevuld kunnen worden op het EK 2024.

EK 2024 kwalificatie

Met uitzondering van gastland Duitsland, hebben de deelnemende landen aan het Europees kampioenschap voetbal er al een serieus parcours richting eindtoernooi opzitten. Dat begon in maart vorig jaar met de eerste van acht of meerdere EK-kwalificatiewedstrijden. We blikken hier terug op de EK 2024 kwalificatie.

Bekijk de uitslagen van het EK 2024

Ontdek prachtige records, emotionele hoogtepunten, interessante feiten en alle uitslagen!