Terug

Europees Kampioenschap voetbal 2024

Deze sectie is gewijd aan alle gidsen en voorspellingen voor alle wedstrijden van het Europees Kampioenschap voetbal 2024. Alles wat je nodig hebt om op de hoogte te blijven van het grootste Europese toernooi.

Europees kampioenschap voetbal 2024 speelschema

Van 14 juni tot 14 juli strijden de beste 24 voetballanden van Europa om de Europese titel. Wie speelt waar en wanneer? Mis niets van alle actie met het officiële speelschema van het Europees kampioenschap voetbal 2024!

EK 2024 Stadions

Benieuwd in welke stadions het EK voetbal deze zomer wordt gehouden? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel stellen we alle EK 2024 stadions in detail aan je voor, inclusief uiteraard de wedstrijden waarin ze als gastheer optreden.

Geschiedenis van het EK voetbal

Ooit de Europacup voor landenteams, nu het Europees kampioenschap voetbal. Het Europese voetbalfeest heeft een roemruchte historie en hier vertellen we je er werkelijk alles over!

EK 2024 Speelsteden

Het EK voetbal doet deze zomer Duitsland aan, maar waar wordt het toernooi nu precies gehouden? Maak hier kennis met de tien speelsteden van het EK 2024!

EK 2024 Trivia: alles over het EK voetbal in Duitsland!

Wanneer start het EK 2024? In welke groep zit Nederland? En met welke bal wordt gevoetbald? Werkelijk alles wat je moet weten over het EK voetbal in Duitsland komt hier voorbij!